Контраст
Шрифт
Курсанти ДДУВС стали призерами чемпіонату з плавання
Днями на базі Придніпровської державної академії будівництва та архітектури відбувся відкритий чемпіонат міста з плавання. Серед учасників та призерів змагань – здобувачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
НАВС

 

Честь закладу вищої освіти захищали четверо здобувачів: курсанти факультету кримінальної поліції Дмитро Подчасов та Іван Донєв, а також курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Єлизавета Коваль і Максим Луб'яний. Майбутні правоохоронці долали дві дистанції – 50 і 100 метрів.

Усі четверо мають серйозну спортивну підготовку: плавання, сучасне п’ятиборство, веслування, акробатика, стрільба тощо.

Після вступу до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ майбутні правоохоронці обрали для себе поліатлон. Вже близько року вони тренуються під керівництвом старшого викладача кафедри тактико-спеціальної підготовки Юрія Волкова.

«Цей заплив став для нас контрольним стартом, перевіркою наших здібностей на змагальному рівні. Попри високий рівень суперників, усі змогли покращити свої результати, тож виступом задоволені», – відзначає Дмитро Подчасов.

Курсант виборов на змаганнях дві медалі: перше місце на 50-метрівці батерфляєм, друге – на 100-метрівці вільним стилем. Бронзовою медаллю було нагороджено  Єлизавету Коваль: дівчина фінішувала третьою на дистанції 100 м (вільний стиль).

У найближчих планах майбутніх правоохоронців – підготовка до Чемпіонату України з поліатлону, який відбудеться у червні 2024 року.

Відділ зв'язків з громадськістю

Схожі новини: