Контраст
Шрифт
КУРСАНТИ ДЮІ ВИВЧАЮТЬ ОСНОВИ КРИМІНАЛЬНОГО АНАЛІЗУ
НАВС

Донецький юридичний інститут на чолі з ректором полковником поліції, доктором юридичних наук Сергієм Вітвіцьким надає можливість майбутнім правоохоронцям та цивільним юристам вивчати нові та сучасні предмети, які є необхідними для того, щоб бути конкурентоспроможними в сучасному житті, яке швидко змінюється.

Так, на кафедрі оперативно-розшукової діяльності та інформаційної безпеки факультету № 1 під керівництвом кандидатки наук Ольги Ковальової, впроваджено навчальну дисципліну «Основи кримінального аналізу», яку викладає доктор юридичних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки Олександр Євгенійович Користін. Ця дисципліна знайомить курсантів не лише з досвідом вітчизняних фахівців, але й досвідом та практикою країн Євросоюзу та США щодо використання аналізу злочинних проявів з метою запобігання та боротьби зі злочинністю. Олександр Євгенійович є провідним фахівцем з цього напрямку в Україні, автор понад 200 публікацій наукового та навчального характеру, наукових монографій, навчальних посібників та підручників.

Курсанти другого курсу із зацікавленістю слухають лекції, які проводяться із застосуванням сучасних технологій навчання, в тому числі частина слухачів мають змогу приймати участь у заняттях дистанційно.

 

 

Схожі новини: