Контраст
Шрифт
Курсанти ЛьвДУВС взяли участь у всеукраїнській конференції іноземними мовами
НАВС

Всеукраїнська курсантсько-студентська конференція «Протидія злочинності в діяльності поліції: виклики XXI століття» відбувалася на базі Донецького юридичного інституту МВС України.

 

Науковий захід проходив дистанційно за допомогою онлайн-платформи ZOOM. До участі у конференції долучилися вихованці Львівського державного університету внутрішніх справ. Староста наукового гуртка «Viva Scientia» кафедри іноземних мов та культури фахового мовлення, курсант факультету №1 Євген Турик представив доповідь на тему «Хімічна кастрація як покарання за сексуальні злочини проти підлітків: за чи проти?». Науковий керівник роботи – кандидат філологічних наук, доцентка кафедри іноземних мов та культури фахового мовлення Анжела Посохова.

 

 

«Це цікаво та корисно брати участь у різних конференціях, тим паче, англійською мовою. Це нагода попрактикуватися та вдосконалити свої знання іноземної», – відзначив Євген Турик.
Свою роботу на тему «Виклики, що постали перед сучасними правоохоронними органами: відновлення довіри громадськості» презентувала другокурсниця цього ж факультету Марта Левчук.

 

Науковим керівником роботи виступила викладачка кафедри іноземних мов та культури фахового мовлення Роксолана Запотічна.
«Я навчалася у спеціалізованій школі з поглибленим вивченням англійської мови. – розповідає курсантка. – Тому, коли викладачка запропонувала взяти участь у конференції, я одразу погодилася. На мою думку, це чудовий досвід. Ми неодноразово в університеті мали можливість спілкуватися з представниками іноземних держав на різні теми, в тому числі правового спрямування».
Здобувачі вищої освіти, які виступили на конференції, отримали сертифікати про участь у заході.

Схожі новини: