Контраст
Шрифт
Курсанти ОДУВС взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях з елементами вогневої підготовки та надання домедичної допомоги в екстремальних ситуаціях
НАВС

В рамках договору про співробітництво між Одеським державним університетом внутрішніх справ та Військовою Академією (м. Одеса) курсанти поліцейського вишу взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях з елементами вогневої підготовки та надання домедичної допомоги в екстремальних ситуаціях.



Тактичні заняття проходили на військовому полігоні центру забезпечення навчального процесу Військової академії (м. Одеса).


Стрільба з автоматичної та снайперської зброї, несення служби на блок-постах, навички першої домедичної допомоги в умовах бойових дій, бойова техніка та озброєння, ночівля у бліндажах та військових наметах – саме цим були насичені три дні перебування курсантів Одеського державного університету внутрішніх справ на військовому полігоні.



Біля сотні майбутніх офіцерів поліції мали змогу відчути на собі та краще зрозуміти, як та в яких умовах навчаються військові.

 

«Дуже сподобалось. Це щось нове для нас. Однозначно, такі виїзди потрібно робити і ми вдячні за те, що нам дозволили взяти участь у таких навчаннях, адже тепер ми розуміємо, як несуть службу на блок-постах, як допомагають пораненим, і взагалі, на що слід звертати увагу під час спільного виконання завдань поліцією та військовослужбовцями», – діляться враженнями курсанти.



29 квітня було підведено підсумки участі молодих поліцейських у тактико-спеціальних навчаннях.

 

«Ви побачили, як курсанти Збройних Сил готуються до несення служби в надзвичайних ситуаціях. Я хочу, щоб ви зустрічали військових і з повагою до них відносилися, щоб ви розуміли, що таке служба військовослужбовця і як це важко», – зазначив ректор університету В’ячеслав Аброськін.

 

Щиро дякуємо керівництву Військової Академії (м. Одеса) за надану можливість збагатитися новими знаннями та набути нових навичок в умовах військового полігону!

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: