Контраст
Шрифт
ЛьвДУВС підписав Меморандум про співпрацю з Департаментом освіти і науки та Малою академією наук
НАВС

Львівський державний університет внутрішніх справ ініціював укладення Меморандуму про співпрацю з Департаментом освіти і науки ЛОДА та Львівською обласною Малою академією наук учнівської молоді.

Документ передбачає напрацювання нових напрямів роботи з обдарованою молоддю й активізацію науково-дослідницької діяльності школярів.

«Спільно з освітянами будемо проводити семінари, тренінги та лекції для старшокласників з різної тематики. Такі заходи допомагатимуть молоді розпочати власні стартап-проєкти, формуватимуть практичні навички з підприємливості та психологічної саморегуляції», - розповідає проректорка ЛьвДУВС Ольга Балинська.

Крім цього, у рамках Меморандуму започаткували конкурс наукових есе на соціально-правову тематику, до участі у якому запрошують учнів 9-11 класів зі Львова та області.

«У планах - проведення спільних вебінарів, фестивалів та літніх шкіл. Сподіваємось, ці заходи сприятимуть залученню обдарованих та активних учнів до дослідницької діяльності у галузі суспільних наук. А ще – популяризуватимуть наш університет серед молоді», - наголошує Ольга Балинська.

Меморандумом також передбачено консультування школярів щодо написання науково-дослідницьких робіт та проведення навчання для педагогів.

Схожі новини: