Контраст
Шрифт
Львівські патрульні поліцейські поділилися досвідом із курсантами
НАВС

Для курсантів факультету №3 ЛьвДУВС провели бінарне заняття. До вишу завітали начальник відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП Управління патрульної поліції Львівщини Іван Бесага та інспектор відділу адміністративної практики Соломія Ляниця.

Поліцейські провели здобувачам заняття на тему «Особливості оформлення матеріалів найбільш характерних адміністративних правопорушень».

Навчання відбувалося у вигляді ситуативних вправ. Вихованці вишу оцінювали адміністративні правопорушення, вчилися застосовувати тактичні прийоми, а також аналізували свої помилки.

Патрульні пояснили курсантам, як застосовувати на практиці норми законодавства. Крім цього, розповіли, з якими адміністративними правопорушеннями їм найчастіше доводиться стикатися.

Цього дня до вихованців вишу також завітала заступниця начальника відділу зв’язків з громадськість УПП у Львівській області Віра Проців. Вона провела інтерактивне заняття у формі дидактичної гри щодо протидії домашньому насильству.

Відзначимо, що такі заняття відбуваються систематично. Зокрема, вихованцям вишу розповідали, як діяти поліцейським у разі звернення громадян, постраждалих від домашнього насильства.

Зустрічі відбулися за ініціативи завідувачки відділення актуалізації навчання та практичної підготовки Олександри Захарової.

Схожі новини: