Контраст
Шрифт
«Лікування законом»: що таке юридична клініка і як вона працює – науковці ДДУВС в ефірі телеканалу OpenTV
Гостями ефіру OpenTV стали проректорка ДДУВС Лариса Наливайко та викладачка кафедри загальноправових дисциплін Юлія Лебедєва. Вони розповіли що таке юридична клініка, та які послуги надає тим, хто звертається.
НАВС

Юридична клініка «Істина» – це соціальний проєкт Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, заснований ще у 2001 році. Спочатку вона мала статус центру, потім у 2013 році її переформатовано під клініку. За роки своєї роботи вона вже набула певного статусу.

 

«Юридична клініка «Істина» – відомий осередок надання безоплатної правової допомоги для вразливих верств населення. Наші фахівці надають широкий спектр консультацій. Також юридична клініка – можливість для студентів та курсантів набути практичних навичок за своїм фахом просто в університеті», – зазначила проректорка ДДУВС Лариса Наливайко.

 

 

Також, окрім юридичної консультації, клієнти клініки можуть отримати й допомогу психологічну. Їх завжди уважно вислухають і потім нададуть консультацію з питання, що турбує.

 

«Серед багатьох питань, за якими фахівці клініки надають інформацію станом на зараз, великий пласт – зі сфери забезпечення прав учасників бойових дій, пов’язані з розшуком зниклих безвісти, дотичні до теми отримання пільг і виплат. Звернутися до клініки можна за телефонами на сайті ДДУВС, у месенджерах, на електронну пошту або прийти особисто до фахівців у понеділок, вівторок або четвер», – розповіла викладачка кафедри загальноправових дисциплін Юлія Лебедєва.

 

 

Докладніше про юридичну клініку «Істина» можна прочитати за цим посиланням. Ефір з проректоркою ДДУВС Ларисою Наливайко та викладачкою кафедри загальноправових дисциплін ДДУВС Юлією Лебедєвою дивіться тут.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: