Контраст
Шрифт
Магістрантам ЛьвДУВС розповіли про забезпечення прав і свобод людини в діяльності поліції
НАВС

Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області Руслан Клапчук спільно з регіональним координатором зі зв’язків з громадськістю Тетяною Панасенко провели заняття для вихованців вишу.

1

Фахівці завітали до університету на запрошення доцента кафедри адміністративного права та адміністративного процесу факультету № 3 Катерини Костовської.

2

Гості розповіли здобувачам освітнього ступеня «магістр» факультету № 3 про особливості забезпечення прав людини під час реалізації окремих поліцейських заходів. Крім цього, на занятті розглянули сутність, правові засади та напрямки взаємодії поліції та суспільства.

3

Руслан Клапчук наголосив, що сьогодення вимагає від правоохоронців використання нових форм діяльності, в основу яких покладено безумовний пріоритет прав і свобод людини.

4

Гості зустрілися також зі здобувачами освітнього ступеня «магістр» факультету №3, які навчаються за кошти фізичних та юридичних осіб. Під час заняття йшлося про актуальні питання забезпечення прав і свобод людини, законності та дисципліни в адміністративній діяльності Національної поліції.

Схожі новини: