Контраст
Шрифт
Майбутні слідчі ознайомилися з роботою експертної служби
НАВС

Курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ «зазирнули за лаштунки» роботи експертів, дізналися, як відбувається дослідження вогнепальної зброї та у яких випадках доцільно проводити експертизу ДНК.

1

Таке ознайомче заняття відбулося у рамках договору про співпрацю, укладеного нещодавно між університетом та Львівським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України.

1

Майбутні слідчі довідалися чимало цікавого про практичну роботу судових експертів, поспілкувалися із представниками Львівського НДЕКЦ. Юнаки та дівчата мали нагоду побачити, як відбувається процес дослідження вогнепальної зброї на новітньому обладнанні.

1

Крім цього, ознайомилися з можливостями і порядком використання науково-технічних засобів та криміналістичної техніки під час проведення судових експертиз. А ще - побували у лабораторії ДНК-досліджень, аби дізнатися більше, які таємниці допомагає розкрити така експертиза. Працівники центру звернули увагу на особливості упакування об’єктів біологічного походження, а також пояснили, у яких випадках доцільно призначати дослідження ДНК.

Схожі новини: