Контраст
Шрифт
Майбутнім юристам у ЛьвДУВС розповіли про особливості вирішення земельних спорів у господарських судах
НАВС

Для студентів 4-го курсу юридичного факультету ЛьвДУВС провели бінарне заняття. Практичними порадами з ними поділилися начальниця юридичного управління апарату Львівської обласної державної адміністрації Оксана Куманська-Нор та головний спеціаліст відділу забезпечення представництва в судах цього ж управління Оксана Брильовська. Вони спілкувалися зі студентами онлайн за допомогою інтернет-платформи Zoom. Заняття ініціювала професор кафедри господарсько-правових дисциплін Любомира Мелех.

Фахівці та студенти обговорювали особливості вирішення земельних спорів у господарських судах. Вихованцям вишу розповіли про найбільш поширені види спорів, що виникають із земельних правовідносин.

2

До заняття долучилися також заступниця декана юридичного факультету Альона Дутко та завідувачка кафедри господарсько-правових дисциплін Марія Долинська. Вони висловили студентам свою точку зору щодо вирішення господарськими судами спорів відносно окремих категорій земель та суб’єктів землекористування.

На завершення онлайн-заходу вихованці університету подякували працівникам адміністрації за цікаву та корисну інформацію, що безперечно знадобиться їм під час освітнього процесу.

Схожі новини: