Контраст
Шрифт
Матеріально-технічну базу ННІ №2 НАВС поповнено новітнім криміналістичним обладнанням
НАВС

Завдяки співпраці Національної академії внутрішніх справ з міжнародними партнерами – представниками управління з обслуговування клієнтів UNOPS в Україні нещодавно матеріально-технічну базу навчально-наукового інституту № 2 поповнено сучасними зразками криміналістичної техніки.

Технічні засоби та прилади є передовими зразками сучасної криміналістичної техніки, які сприяють роботі зі слідовою інформацією як на місці події, так і в лабораторних умовах. Тепер кафедра криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ № 2 у своєму арсеналі має уніфіковані дактилоскопічні бокси для обробки об’єктів дактилоскопічними порошками й іншими реагентами; систему для візуалізації слідів без попередньої їх обробки R.U.V.I.S.; відеокомпаратор Regula 4305 DMH для визначення справжності документів і чимало інших приладів.

 

Матеріально-технічну базу ННІ № 2 НАВС поповнено новітнім криміналістичним обладнанням

 

Використання цієї техніки на практичних заняттях у межах підготовки різних категорій здобувачів вищої освіти надасть можливість майбутнім криміналістам і судовим експертам отримувати нові й удосконалювати наявні знання та фахові навички, необхідні в подальшій практичній діяльності.

Особовий склад ННІ № 2 висловлює вдячність ректорату академії за сприяння в оновленні криміналістичної та експертної техніки для подальшого вдосконалення практичної складової освітнього процесу.

Кафедра криміналістичного забезпечення та
судових експертиз ННІ № 2 НАВС

 

 

Схожі новини: