Контраст
Шрифт
На алеї Скверу Героїв відкрилася виставка, присвячена 30-річчю об'єднання Німеччини
У Дніпрі відкрилася виставка просто неба «Злам на Сході. Життя змінюється». До заходу долучився ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко.
НАВС

У відкритті виставки взяли участь новопризначена Генеральна консулка Німеччини у Донецьку з офісом у Дніпрі Таня Байер, Дніпровський міський голова Борис Філатов, начальник Південно-Східного відділу Українського інституту національної пам’яті Ігор Кочергін.

 

 

Зазначимо, що проєкт реалізується з ініціативи Посольства Федеративної Республіки Німеччина і Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку з офісом у Дніпрі, Українського інституту національної пам’яті та за підтримки Дніпровської міської ради.

 

 

 

У ході спілкування з новопризначеною Генеральною консулкою Німеччини у Донецьку з офісом у Дніпрі Танею Байер ректор ДДУВС Андрій Фоменко зазначив, що відкриття виставки є знаковою подією для Дніпра, а особливо для молоді, у тому числі курсантів та студентів університету внутрішніх справ.

 

 

«Визначальним для нашого співробітництва надалі є те, що Ви є фахівцем з юриспруденції, маєте багаторічний досвід роботи у цій сфері, а отже, матимемо перспективи плідної спільної роботи консульства і нашого університету. Запрошуємо Вас до ДДУВС для спілкування та обговорення найбільш актуальних питань співпраці!», – наголосив Андрій Фоменко.

 

 

Експозиція «Злам на Сході. Життя змінюється» присвячена періоду після об’єднання Німеччини. У центрі її уваги не лише історичні події, вона також запрошує до діалогу на такі теми, як свобода, солідарність, ракурси власної історії, наслідки конфліктів і процеси примирення.

 

 

Ознайомитися з виставкою можна протягом місяця у сквері Героїв (неподалік фонтану, роза вул. Андрія Фабра та проспекту Олександра Поля).

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
16.06.2023
Міжнародний рівень наукових дискусій у ДДУВС!
Масштабно та актуально: Міжнародна науково-практична конференція «Вплив війни на правоохоронну, соціальну та демографічну сфери: стан та перспективи» відбулася у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Участь у роботі заходу взял...
14.02.2024
Турбота про захисників від Запорізької «Академії поліції» ДДУВС
У Запорізькій «Академії поліції» зібрали та передали партію волонтерської допомоги