Контраст
Шрифт
На базі Академії відбувся перший випуск інспекторів Державної служби з безпеки на транспорті
НАВС

11 лютого на заміській базі Національної академії внутрішніх справ відбулася урочиста церемонія завершення навчального курсу інспекторів Державної служби з безпеки на транспорті.

З вітальними словами до випускників і учасників заходу звернулися заступник Міністра інфраструктури України Мустафа Найєм, перший проректор НАВС полковник поліції Станіслав Гусарєв, голова Державної служби Євген Зборовський та його перший заступник Юрій Марценишин, а також керівник проєкту Національної транспортної стратегії в Україні Хосе Саміно.

Від імені керівництва академії Станіслав Гусарєв зазначив, що нинішня подія – це приклад ефективного спрямування потенціалу закладу на подальше кадрове зміцнення різних структур національного сектору безпеки.

Високий рівень цільової підготовки фахівців для Державної служби з безпеки на транспорті відмітили її безпосередні керівники, наголосивши, що ексклюзивний тренінговий курс містив комплекс дисциплін переважно практичного спрямування з активним використанням новітньої техніки, спеціалізованих полігонів та інших об’єктів логістики НАВС.

Підготовлені за європейськими стандартами державні інспектори мотивовані надати Укртрансбезпеці авторитету сучасної сервісної служби. Тож щиро бажаємо їм успіхів у подальшій професійній діяльності!

 

Схожі новини: