Контраст
Шрифт
На базі ХНУВС проведено Всеукраїнський вишкіл для тренерів-вихователів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
НАВС

Виховання молоді у дусі патріотизму, відданості принципам державної незалежності, національної самосвідомості, волі та гідності є надзвичайно важливими питаннями, яким у Харківському національному університеті внутрішніх справ завжди приділяють велику увагу. Саме тому на базі університету було проведено Всеукраїнський вишкіл для тренерів-вихователів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 

Військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») проводиться за ініціативи Міністерства освіти і науки України. У відкритті заходу взяли участь представники Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, штабу з організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, Харківського обласного штабу гри «Джура», громадських організацій та ін.

 

 

Під час заходу проводилися інтерактиви, знайомство  з етнічними піснями та забавками та багато іншого. Мета проведення гри  – виховання духовно й фізично розвиненого юного покоління українців на історично сформованих засадах козацького світогляду та здорового способу життя.

 

Схожі новини: