Контраст
Шрифт
Національна академія наук України відзначила молодих науковців НАВС
НАВС

У Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського 14 червня відбулися загальні збори відділення історії, філософії та права НАН України, на яких було вручено дипломи лауреатам премій та грамоти молодим ученим і здобувачам вищої освіти.

Серед нагороджених ‒ і представники Національної академії внутрішніх справ: старший лейтенант поліції Алевтина Миронова, випускниця академії 2022 року, авторка наукової роботи «Протидія булінгу в освітньому середовищі» (науковий керівник ‒ Вячеслав Андросюк, провідний науковий співробітник наукової лабораторії з проблем психологічного забезпечення та психофізіологічних досліджень, кандидат психологічних наук, професор) і капрал поліції Артем Маціборко, курсант 4-го курсу навчально-наукового інституту № 1, автор наукової роботи «Внутрішня політика України через призму гендерного виміру» (науковий керівник ‒ Олександра Пташник-Середюк, доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ), кандидат соціологічних наук).

Ми пишаємося здобутками нашої талановитої молоді, бажаємо юним дослідникам і їхнім наставникам упевненого поступу на шляху до нових наукових вершин та в справі самовідданого служіння українському народу, адже вони – наше майбутнє і саме в їхніх руках доля України.

Відділ організації наукової діяльності
та захисту прав інтелектуальної власності НАВС

 

 

Схожі новини: