Контраст
Шрифт
Насильству – НІ: курсанти ДДУВС долучилися до інформаційної кампанії та флешмобів!
До Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяли участь відразу у двох символічних флешмобах. Свою активну позицію біля приміщення Дніпропетровської обласної державної адміністрації висловлювали курсанти 2-4 курсів Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.
НАВС

Справжня інформаційна кампанія «РІЧ У ТІМ 2.0» розгорнулася у Дніпрі в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Спільно з ДДУВС участь у підготовці та проведенні заходу взяли представники Управління дотримання прав людини Національної поліції України, Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпровської міської ради.

 

 

У рамках інформаційної кампанії актуалізувалися питання формування нульової толерантності до насильства за ознаками статі, а також підвищення рівня обізнаності, що таке насильство, та як боротися з цим явищем.

 

Ведучою заходу стала голова студентсько-курсантської ради ДДУВС Анастасія Чечель.

 

 

Долучилися до відзначення акції «16 днів проти насильства» і курсанти Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції. Усі разом провели флешмоб «Проти насильства»: запустили у небо помаранчеві кульки, висловивши свою позицію про неприпустимість насильства.

 

 

Також усі бажаючі у ході просвітницького заходу мали змогу долучитися до флешмобу «Долоньки»: паперові листівки помаранчевого кольору клеїли на плакат на знак відмови від насильства. Зокрема на плакатах за допомогою пальчикових фарб залишали сліди від своїх долонь.

 

 

 

 

«На мою думку, такі заходи – кращий спосіб підтримати людей, які страждають від насильства. Вони мають знати, що такі речі не слід замовчувати. До того ж, ми з курсантами долучаємося до просвітницьких заходів ще й тому, що чим більше осіб обізнані у масштабах проблеми, тим більше усі навколо починають звертати увагу на питання насильства», – зауважила Анастасія Чечель.

 

 

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
05.09.2023
Представники ДДУВС взяли участь у тренінгу з кібергігієн
Здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяли участь у тренінгу «Основи кібергігієни». Це спільна ініціатива ОБСЄ та МВС України, спрямована на зміцнення кіберстійкості держави.
13:05 26.09.2022
Герої з великої літери: у ДДУВС триває виставка про працівників МВС!
Вчинки, які ми завжди будемо шанувати… Фотовиставка «Герої МВС: 200 днів війни», ініційована Міністерством внутрішніх справ України, триває у ДДУВС.