Контраст
Шрифт
Науковці та практики обговорили шляхи протидії незаконному обігу наркотиків
НАВС

25 вересня 2020 року у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбувся науково-практичний семінар «Проблеми протидії незаконному обігу наркотичних засобів: соціальний і правовий аспекти».

Цьогоріч захід проходив дистанційно – учасники долучалися до дискусії за допомогою інтернет-платформи Zoom. Однак, незважаючи на такий формат спілкування, науковці та практики обговорили чимало актуальних питань та спільно намагалися відшукати дієві рішення, що допоможуть запобігти незаконному обігу наркотиків.

Із привітальним словом до усіх, хто приєднався до заходу, звернулася проректорка університету Ольга Балинська. «Сьогодні ми будемо обговорювати проблеми, які надзвичайно турбують українське суспільство та разом шукати шляхи їх вирішення», - відзначила вона.

Завідувач кафедри адміністративного права та адміністративного процесу факультету №3 Данило Йосифович зауважив: «Ми стоїмо на порозі пандемії від наркотиків, адже використання злочинцями ресурсів мережі Інтернет, інших новітніх каналів та засобів зв’язку дозволяє їм більш швидко та безперешкодно здійснювати свою діяльність. Саме тому ми ініціювали проведення роботи щодо використання можливостей та засобів адміністративного права, щоби попереджати або блокувати злочинну діяльність із популяризації сайтів через які здійснюється продаж наркотиків».

Схожі новини: