Контраст
Шрифт
Науковиці Одеського державного університету внутрішніх справ стали переможницями рейтингу “100 успішних жінок Одеського регіону-2021”
НАВС

Урочиста церемонія нагородження лауреаток відбулась 11 березня в одеському банкетному комплексі Art hall (Ministerium). Святковий захід було відкрито яскравим та неперевершеним виступом підрозділу барабанщиць Одеського державного університету внутрішніх справ.

 

До сотні увійшли ті, хто протягом року були особливо активними та успішними у своїй сфері діяльності. Лауреатки рейтингу були розподілені на 11 категорій: державна служба, юриспруденція, бізнес, громадська діяльність, наука і освіта, охорона здоров’я, ЗМІ і блогери, спорт і здоровий спосіб життя, культура і мистецтво, краса, мода і стиль, психологія та лайф-коучинг.

 

Так, у номінації “Наука та освіта” дипломами та подарунками були відзначені професор кафедри адміністративної діяльності поліції Одеського державного університету внутрішніх справ, керівниця центру гендерної освіти вишу, член координаційних рад з питань сімейної політики, гендерної рівності, демографічного розвитку, попередження домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при Одеській міській раді та Одеській обласній державній адміністрації кандидат юридичних наук майор поліції Олена КОВАЛЬОВА, а також доцент кафедри адміністративного права та адміністративного процесу вишу кандидат юридичних наук, мотиваційний спікер, засновниця клубу “Успішних жінок”, автор трансформаційного курсу для жінок “Все в твоїх руках” Ольга ВОЛОКІТЕНКО.

 

«Щиро вдячна всім за підтримку та дійсно неочікувану відзнаку! Бути успішною жінкою не лише почесно, а й відповідально. Я вважаю, що не успіх – ключ до щастя, а навпаки, щастя – ключ до успіху. Якщо ти любиш свою справу, якщо захоплюєшся та занурюєшся з головою у неї, якщо це не просто робота, а стиль життя, якщо ти виходиш із зони комфорту, самовдосконалюєшся, намагаєшся змінювати світ на краще і при цьому відчуваєш себе щасливою, то успіх обов’язково прийде. Моя відзнака насправді не лише моя. Вона – визнання всього колективу ОДУВС, жінок в погонах і без них, курсанток і студенток. Завдяки сприятливій атмосфері в університеті, професійному та відданому своїй справі колективу, кожна жінка здатна розкрити свій потенціал, проявити лідерські якості, не лише в освіті і науці, а й в спорті, творчості, громадській діяльності тощо. В ОДУВС працює та навчається багато успішних жінок та дівчат, кожна з яких достойна цієї відзнаки. Я хочу побажати всім нам миру та добробуту, а ця відзнака для мене це перш за все мотивація не зупинятись на досягненому, розповсюджувати вірус ненасильства, виховувати та навчати поліцейських, спроможних ефективно служити та захищати мешканців Одеського регіону», – поділилася враженнями Олена Ковальова.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: