Контраст
Шрифт
Навчаємо. Працюємо. Вчимося
НАВС

Сучасний підхід до питань освіти в Національній академії внутрішніх справ як закладу зі специфічними умовами навчання формує високі вимоги до випускників і вирізняє їх як конкурентоздатних, затребуваних фахівців на ринку праці. Передбачені можливості для курсантів, студентів, слухачів, викладачів і керівників підрозділів розвиватися, здобувати й удосконалювати практичні навички – основний критерій для оцінювання потенціалу вишу.

 

Навчаємо. Працюємо. Вчимося

 

Упродовж трьох днів науково-педагогічні працівники кафедри кримінального процесу НАВС на чолі із завідувачем полковником поліції Марком Макаровим і спільно з начальником навчально-методичного відділу підполковником поліції Станіславою Колодейчак пройшли тренінг з підвищення кваліфікації фахівців для надання домедичної допомоги.

 

Навчаємо. Працюємо. Вчимося

 

Діяльність поліцейського потенційно пов’язана з можливістю виникнення екстремальної ситуації, а одним з основних обовʼязків працівника поліції відповідно до закону є надання невідкладної домедичної допомоги особам, які постраждали від правопорушень або перебувають у безпорадному стані.

 

Навчаємо. Працюємо. Вчимося

 

 

Навчаємо. Працюємо. Вчимося

 

Своєчасно розпізнати ознаки інсульту, правильно виконати серцево-легеневу реанімацію, надати допомогу в разі епілептичного нападу, застосувати автоматичний зовнішній дефібрилятор, допомогти людині, у дихальні шляхи якої потрапив сторонній предмет, – ось основні навички, які неодмінно стануть у нагоді в критичній ситуації.

 

Навчаємо. Працюємо. Вчимося

 

 

Навчаємо. Працюємо. Вчимося

 

Під час курсу працівники кафедри відпрацьовували на сучасному медичному обладнанні, використовуючи манекени, алгоритм надання першої домедичної допомоги в ситуаціях, максимально наближених до реальних.

 

Навчаємо. Працюємо. Вчимося

 

Учасники курсу за результатами підсумкового тестування отримали відповідні сертифікати.

 

Навчаємо. Працюємо. Вчимося

 

Здобуті під час тренінгу знання та навички можуть бути корисними не лише під час виконання службових обовʼязків, а й у повсякденному житті. Тож працівники НАВС готові ефективно діяти за будь-яких критичних обставин.

Кафедра кримінального процесу НАВС

Схожі новини: