Контраст
Шрифт
Нові Airsoft-пістолети Glock для практичних занять з тактичної підготовки курсантів ОДУВС
НАВС
Сьогодні, 23 жовтня, до Одеського державного університету внутрішніх справ завітав керівник охоронної компанії «Антикілер» Микола Зборщик, який під час зустрічі зі старшинами курсів факультетів підготовки поліцейських передав університету Airsoft-пістолети Glock та захисне спорядження.

 

 

«Ваш університет на сьогоднішній день є кращим закладом вищої освіти для людей, які вирішили пов’язати своє життя зі службою в поліції. Сподіваюсь на нашу подальшу плідну співпрацю і переконаний, що ці пістолети та спорядження принесуть вам користь під час тренувань», – зазначив Микола Зборщик

 

 
Ректор університету В’ячеслав Аброськін подякував керівнику охоронної компанії за важливий внесок у підготовку майбутніх офіцерів поліції та наголосив, що курсанти обов’язково повинні навчатися практичній стрільбі та постійно тренувати м’язову пам’ять, саме це в подальшому допоможе їм зберегти власне життя.
Наразі відбулося цікаве та жваве спілкування курсантів з гостем. Зокрема, молоді поліцейські цікавилися думкою керівника охоронної компанії щодо легалізації короткоствольної вогнепальної зброї. Микола Зборщик зазначив, що його ставлення до цього негативне: «Я думаю, що це викличе небезпечний резонанс, адже на сьогоднішній день наше громадянське суспільство ще до цього не готове. Щодо охоронної сфери, то тут повинні бути визначені певні критерії, якщо видавати зброю, то підходити до цього виважено».

 

 
Airsoft-пістолети Glock та захисне спорядження дозволять відпрацьовувати з курсантами університету нетипові алгоритми дій в екстремальних ситуаціях із застосуванням зброї під час прямого вогневого контакту зі злочинцем.
Практичні заняття будуть проводитися у багатофункціональному тактичному містечку, побудованому у цьому році на навчально-матеріальній базі ОЦППП «Академія поліції», та в тирах університету.

ВЗГ ОДУВС


Схожі новини: