Контраст
Шрифт
Нові медалі на рахунку спортсменів ДДУВС
У Запоріжжі відбувся чемпіонат області з фрі-файту: серед призерів – здобувачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
НАВС
Caption

 

До турніру у розділі «submission fight» приєдналося понад 200 спортсменів різного віку – як новачки, так і досвідчені файтери. Вони продемонстрували видовищну боротьбу із використанням задушливих та больових технік.

Caption

 

Участь у спортивному заході взяли здобувачі ДДУВС – студентка ННІ права та інноваційної освіти Оксана Трухонь та курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Михайло Савченко. Вони є вихованцями спортивного клубу «Upgrade» під керівництвом тренера та завідувача кафедри спеціальної фізичної підготовки Віктора Богуславського.

За результатами змагань, обоє здобувачів завоювали срібло: Оксана у ваговій категорії 65 кг (жінки 16-18 років), Михайло – у категорії 63 кг (чоловіки, вік 19+).

Значну увагу в університеті приділяють саме розвитку прикладних видів спорту, адже вони є елементом комплексної підготовки майбутнього поліцейського.

Схожі новини: