Контраст
Шрифт
Обговорення шляхів співпраці Одеського державного університету внутрішніх справ з Почесним консулом Греції в м. Херсон
НАВС

Міжнародне співробітництво є одним із пріоритетних напрямів державної політики України та невід’ємною частиною діяльності Одеського державного університету внутрішніх справ.

Відбулась зустріч ректора університету полковника поліції Дмитра ШВЕЦЯ з Почесним консулом Греції в м. Херсон, Головою Благодійної організації «Фонд Бумбураса» Пантелісом БУМБУРАСОМ. Захід пройшов за участі проректорів вишу полковника поліції Анатолія НІКІТІНА та полковника поліції Максима КОРНІЄНКА.

Під час зустрічі керівництво закладу вищої освіти висловило подяку Почесному консулу Греції в м. Херсон за надану Університету матеріально-технічну допомогу задля забезпечення належних умов навчання, побуту та відпочинку курсантів Херсонського факультету, які були передислоковані до м. Одеса та розташовані на території вишу.

Наприкінці зустрічі сторони конструктивно обговорили низку важливих питань та домовились про узгодження плану дій в рамках співпраці між Одеським державним університетом внутрішніх справ та Почесним консулом Греції в м. Херсон.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: