Контраст
Шрифт
Очільник поліції Одещини Микола Семенишин провів зустріч з курсантами ОДУВС
НАВС

З курсантами Одеського державного університету внутрішніх справ провів зустріч начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Микола Семенишин.



Очільник поліції Одещини розповів про свій багаторічний шлях правоохоронця та про те, чим сьогодні живе Національна поліція.

«Ви маєте цінувати і чітко розуміти, що ви навчаєтесь в елітному закладі вищої освіти системи МВС, і ваш вибір сьогодні заслуговує шани і поваги, тому що в період стримання агресії з боку РФ, ви для себе свідомо прийняли рішення служити українському народові і захищати наших громадян», – розпочав спілкування Микола Семенишин.



Керівник ГУНП наголосив, що курсанти, як майбутні офіцери поліції, повинні чітко розуміти, що застосовувати незаконні методи під час розкриття злочинів – це непрофесійно, що потрібно бути професійно грамотними, щоб дійти до кінцевої мети, яку кожен перед собою поставив.

«Сьогодні ми живемо в інформаційному світі, тому головне для вас – це репутація, бережіть її. У вас буде дуже багато спокус і те, як ви з ними впораєтеся, залежить тільки від вас. Але пам’ятайте, що професія поліцейського сьогодні – дуже почесна і відповідальна», – зазначив Микола Семенишин.



Тривала, але надзвичайно цікава зустріч справила на курсантів неймовірні враження. Користуючись нагодою, вони ставили безліч запитань генералові. Молоді поліцейські цікавилися, чи можна порівняти злочинність в 90-х роках і зараз, чи відрізняється професійний рівень працівників поліції різних регіонів, які фактори сприяли покращенню криміногенної ситуації та зниженню рівня злочинності в нашому регіоні, які заходи вживаються на Одещині з метою протидії наркозлочинності, щодо інституту наставництва та багато іншого.



Ректор університету доктор юридичних наук, професор Сергій Кузніченко щиро подякував очільнику поліції Одещини Миколі Семенишину за таку важливу та корисну зустріч для курсантів, адже саме від них залежатиме подальша доля нашої країни.

Наразі подібні зустрічі проходитимуть й надалі.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: