Контраст
Шрифт
Одеський державний університет внутрішніх справ бере активну участь у програмі Європейського поліцейського коледжу CEPOL
НАВС

Так, у період з 20 по 24 вересня по програмі обміну начальник відділу міжнародного співробітництва кандидат педагогічних наук Алла Бочевар та доцент кафедри кримінального процесу кандидат юридичних наук Дмитро Лісніченко перебували у Литовській Республіці, де ознайомилися зі специфікою діяльності Спеціальної служби розслідувань (м.Вільнюс), Служби з розслідування фінансових злочинів при МВС Литовської Республіки, Державної прикордонної служби, організацією діяльності професійної підготовки поліцейських у Литовській школі поліції (м.Каунас), Комісаріату Вільнюса.



Окремо приймаючою стороною було організовано візит до Департаменту міжнародного співробітництва МВС Литовської Республіки. У ході зустрічі із представниками Департаменту міжнародного співробітництва були оговорені питання особливостей міжнародної співпраці в професійній підготовці поліцейських та проєктної діяльності.



Візит до Офісу Президента Литовської Республіки надав змогу ознайомитися на реальних прикладах з тонкощами дипломатичного і міжнародного ділового протоколу та етикету.



У результаті переговорів із головою Литовської школи поліції Віліусом Мотіяітісом було домовлено про зустрічний візит делегації ОДУВС у листопаді 2021 року.



Отримана інформація з організації навчального процесу, специфіки розслідування фінансових злочинів та міжнародної співпраці буде використана для вдосконалення процесу професійної підготовки майбутніх правоохоронців, проведення наукових досліджень та спільної проєктної діяльності із провідними фахівцями Литовської Республіки.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: