Контраст
Шрифт
ОДУВС отримав обладнання та меблі для створення нового навчального полігону від Міжнародного Комітету Червоного Хреста
НАВС

Одеський державний університет внутрішніх справ отримав від Міжнародного Комітету Червоного Хреста спеціальне обладнання та меблі для створення навчального полігону «Зала судових засідань».



Слід зазначити, що університетом ведеться постійна послідовна робота в частині забезпечення навчального процесу для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей необхідними знаннями та навичками в їх професійній діяльності. Впродовж 2018-2020 років обладнано кілька навчальних полігонів, серед яких: «Лінія 102», «Кімната дружня до дитини», «Інтерактивна класна кімната з питань запобігання та протидії домашньому насильству».



Черговим етапом для підготовки фахівців став навчальний полігон «Зала судових засідань», який не тільки доповнить існуючі локації і дозволить демонструвати весь комплекс дій щодо протидії домашньому насильству шляхом симулювання судового засідання по притягненню винного до відповідальності, але також слугуватиме завданням набуття практичних навичок в кримінальному, цивільному та господарському процесі як здобувачів вищої освіти, так і діючих офіцерів поліції під час проходження підвищення кваліфікації.



Окрім того, вищезазначене приміщення буде нести мультифункціональний характер, слугуючи місцем проведення виїзних судових засідань.



За підтримки МКЧХ ця кімната також буде використовуватися для навчання основам міжнародного гуманітарного права курсантів університету, а також офіцерів поліції, що прибувають на підвищення кваліфікації та проходять службу в зоні ООС.



Ректор університету В’ячеслав Аброськін висловлює щиру подяку Міжнародному Комітету Червоного Хреста за надання матеріально-технічної допомоги та сприяння у створенні навчального полігону «Зала судових засідань» в рамках програми з міжнародного гуманітарного права та міжнародних правил і стандартів правоохоронної діяльності.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: