Контраст
Шрифт
ОДУВС вітає з Міжнародним днем англійської мови! (відео)
НАВС

Сьогодні, 23 квітня, відзначається День англійської мови. Це гарний привід нагадати собі, що володіння англійською мовою не є бонусом або перевагою. Це необхідний універсальний інструмент, майстерне опанування котрим відкриває перед вами необмежені горизонти!

Це мова дипломатії, логістики, туризму, виробництва, IT, авіації та військово-морської справи. Це основна мова кіновиробництва та fashion-індустрії. Без перебільшення, весь світ спілкується англійською!

Тому цілком очевидно, що мовний бар’єр може стати серйозною перепоною на шляху кар’єрного зросту та саморозвитку, адже більша частина актуальної сучасної інформації публікується англійською мовою.

«Мотивація, системний підхід та створення емоційно-комфортного англомовного середовища — це три стовпи ефективного викладання англійської мови. Сучасність вимагає оперативного набуття необхідних знань і саме майстерність викладача помножена на вмотивованість учня завжди дає вражаючий результат», — зазначила професор кафедри мовної підготовки, кандидат педагогічних наук Алла Бочевар.

ВЗГ ОДУВС

 

Схожі новини: