Контраст
Шрифт
Особовий склад Одеського державного університету внутрішніх справ долучився до молебню в Кафедральному соборі Різдва Христового
НАВС

Сьогодні, 05 січня, напередодні Різдва Христового особовий склад Одеського державного університету внутрішніх справ долучився до молебню за загиблими військовими і правоохоронцями, які ціною власного життя виконали Присягу та захистили незалежність і територіальну цілісність нашої України.

 

У Кафедральному соборі Різдва Христового Української православної церкви Київського патріархату службу провів єпископ Одеський та Балтський владика Павло. Аби віддати шану загиблим борцям, у молебні взяли участь курсанти університету, а також проректор вишу полковник поліції Олександр Поліщук, декан факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності полковник поліції Сергій Медведенко, т.в.о. декана факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування полковник поліції Олег Донченко, заступник декана факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції підполковник поліції Віталій Яцковина.



Немає більшого подвигу, ніж віддати своє життя за мир та спокій інших. Ми повинні говорити про наших героїв, про їхнє життя та жертву, яку вони зробили за майбутнє нашої країни, і молитись за них.



Нещодавно на зовнішній стіні Кафедрального собору було відкрито «Стіну пам’яті» загиблих за єдність України військовослужбовців та правоохоронців. На меморіалі розмістили світлини загиблих одеситів та уродженців регіону.



Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них. Тож, нехай пам’ять про загиблих борців буде завжди жити у наших серцях.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: