Контраст
Шрифт
Патріотичний Міст єдності відбувся у ДДУВС!
«Міст єдності – Україна єдина» – за такою назвою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся захід, приурочений до Дня єднання. До участі в онлайн-зустрічі долучилися представники Міністерства внутрішніх справ, ХНУВС та ДДУВС.
НАВС

Зі словами вітання до усіх присутніх звернулася заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко. Вона зазначила, що наразі необхідно відстоювати суверенність та неподільність України.

 

«Усі підрозділи системи Міністерства внутрішніх справ наразі мають продемонструвати, що будь-які спроби дестабілізації ситуації в країні, намагання посіяти паніку, створити атмосферу страху є невдалими. Ми разом можемо цьому протистояти. Ми єдині! Ми готові працювати на користь нашої держави, захищати її територіальну цілісність, незалежність та суверенітет, а також наших громадян. Переконана, що майбутнє України – у наших руках», – підкреслила Катерина Володимирівна.

 

 

Вітальне слово мав ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко. Він зауважив, що сьогодні ми демонструємо справжню стійкість, єднання, готовність протистояти інформаційно-пропагандистському та морально-психологічному тиску.

 

«У День єднання ми проводимо заходи не лише у межах університету, а й на міському рівні. Переконаний, що консолідація українського народу є умовою, яка дозволить не лише зберегти українську державність, а й забезпечить її поступальний розвиток. Такі заходи як телеміст необхідні для того, щоби ми пам’ятали свою історію та знали свої традиції. Це нас об’єднує», – акцентував увагу Андрій Євгенович.

 

 

Модератором заходу став перший проректор Харківського національного університету внутрішніх справ полковник поліції Дмитро Швець.

 

 

Серед представників ДДУВС, які долучилися до обговорення – науково-педагогічні працівники закладу, а також студентська та курсантська молодь. Телеміст проходив відразу на декількох локаціях університету. Усі учасники мали змогу підкреслити актуальність Дня єднання для України, адже такі заходи спрямовані на підтримку держави та згуртування суспільства.

 

 

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
13:46 04.01.2021
Як щодо дайджесту найгучніших подій у ДДУВС за семестр?
Спливає перша половина навчального року, а це означає, що час підбивати підсумки і визначати нові цілі на майбутнє. Ми ж у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ вирішили розпочати з дайджесту найгучніших подій за семестр. Можлив...
01.10.2023
ДДУВС доєднався до урочистостей з нагоди Дня захисників і захисниць України
1 жовтня 2023 року о 9 годині ранку відбулась загальнонаціональна хвилина мовчання: кожен українець цієї миті зміг віддати шану українським захисникам та захисницям, які загинули, виборюючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої...