Контраст
Шрифт
Підписано меморандум про співпрацю між Одеським державним університетом внутрішніх справ та ГУНП у Вінницькій області
НАВС

02 лютого представники Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у відкритті молодіжного проєкту «Кадетський корпус поліції».



Захід відбувся в Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області за участі керівника поліції Вінниччини Івана Іщенка, проректора університету Олександра Поліщука, завідувача кафедри адміністративного права та адміністративного процесу вишу Аліни Денисової та керівного складу ГУНП.



Головна мета проєкту – підготовка юнаків та дівчат, які бажають навчатися у закладах вищої освіти МВС та в майбутньому працювати в поліції.



Як розповів начальник ГУНП Іван Іщенко, кадети поліції отримають фахові знання та фізичну підготовку на базі навчального центру поліції, де є новітня техніка, оснащення, сучасні спортивні зали. До підготовки молоді залучені інструктори, психологи, науково-педагогічний склад державних закладів вищої освіти МВС.



У рамках проєкту «Кадетський корпус поліції» між Одеським державним університетом внутрішніх справ та ГУНП у Вінницькій області укладено меморандум про співпрацю.

 

Документ передбачає проведення з учнями спільних заходів, спрямованих на підвищення обізнаності про умови вступу до ЗВО МВС; організацію консультування школярів з приводу питань, які виникають під час вступу та підготовки до тестових завдань ЗНО; ознайомлення кандидатів на навчання з особливостями перевірки рівня фізичної підготовленості, а також організація та надання практичної допомоги тим, хто потребує підвищення фізичних якостей і навичок, шляхом проведення додаткових занять з фізичної підготовленості.



Проректор Одеського державного університету внутрішніх справ Олександр Поліщук зауважив, що університет всіляко підтримуватиме таку ініціативу, адже навчання і виховання дітей є вагомою складовою правоохоронної діяльності.


Після презентації проєкту представникам університету продемонстрували наявну матеріально-технічну базу для підготовки кадетів.



Так, перші 15 хлопців та дівчат вже подали документи для навчання в «Кадетському корпусі». Вже за два тижні вони одягнуть однострої кадетів та розпочнуть підготовку.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: