Контраст
Шрифт
Підведено підсумки конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України
НАВС

Цього року Департаментом освіти, науки та спорту МВС України Конкурс наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, проведено на базі Одеського державного університету внутрішніх справ.



Для участі в ІІ турі Конкурсу до Одеського державного університету внутрішніх справ надійшли 99 наукових робіт за 15 номінаціями.



Після проведення «сліпого» (анонімного) рецензування конкурсними комісіями закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, організаційним комітетом Конкурсу сформовано загальний рейтинговий список та визначено переможців Конкурсу.

 

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ



Нагородження переможців відбулося під час урочистих заходів Міністерства внутрішніх справ України з нагоди святкування Дня науки в Україні, під час яких науковців привітали заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко, а також в.о. директора Департаменту освіти, науки та спорту МВС України Інна Ящук.

Вітаємо переможців конкурсу!

Схожі новини: