Контраст
Шрифт
Поліцейські офіцери громад нового набору розпочали навчання
НАВС

65 поліцейських – представники десяти областей України – розпочали навчання в інституті післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ за спеціалізацією «Поліцейський офіцер громади». З напутніми словами та настановами до них звернувся ректор університету Валерій Сокуренко, який закликав докласти усіх зусиль для опанування знаннями та навичками, що необхідні для якісної роботи поліцейського офіцера громади. «На вас чекають у територіальних громадах і держава робить усе, щоб ця реформа Національної поліції продовжувалася, щоб люди були захищеними в кожному куточку нашої держави, незважаючи на війну, та інші виклики», – зазначив ректор університету.

Начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко підкреслив, що впроваджений проєкт ««Поліцейський офіцер громади» є успішним і потрібним. Понад ста поліцейських вже працюють на території громад Вінничини, і місцеве населення задоволене їх роботою. Будемо й надалі допомагати у забезпеченні та створенні належних умов для підготовки таких фахівців».

Начальник Управління по взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності НПУ Майя Бреславська привітала присутніх з новим, відповідальним етапом у службовій діяльності. «Мені приємно, що, незважаючи на війну, ви  готові розпочати навчання. Ми відібрали найкращих викладачів і тренерів, які будуть допомагати вам опановувати необхідні знання. Ви представляєте різні регіони України. Спілкуйтеся, обмінюйтеся досвідом, допомагайте один з одному. Все залежить від вас! Слава Україні!».

Після урочистостей Майя Бреславська поспілкувалася з майбутніми поліцейськими офіцерами громад з актуальних питань.

Схожі новини: