Контраст
Шрифт
Працівник Кременчуцького льотного коледжу пройшов навчання у компанії «Airbus Helicopters» м. Маріньян (Франція)
НАВС

Авіаційній технік з приладів та радіоустаткування цеху обслуговування авіатехніки авіаційно-технічної бази інженерно-авіаційної служби Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Карпинський успішно пройшов повний курс навчання у навчально-тренувальному центрі компанії «Аairbus Helicopters» у м. Маріньян (Франція) на курсах «H125 Type Rating for Avionics no Part 147» та «H125 Modules for Technicians Instructors Avionics». Курси було організовано та проведено компанією «Airbus Helicopters» у рамках виконання контракту щодо поставки 55 гелікоптерів для органів системи Міністерства внутрішніх справ України.

Набуті знання та досвід дозволять підвищити рівень практичного обслуговування гелікоптерів Н125, покращити рівень теоретичних і практичних знань і методів викладання з обслуговування гелікоптерів Н125 для навчання інших працівників Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС, студентів та курсантів, здобувачів вищої освіти та іншого технічного персоналу авіаційних підрозділів МВС України.

Обговорено було також питання щодо налагодження більш тісних зв’язків між сторонами та підвищення рівня обізнаності про Кременчуцький льотний коледж ХНУВС для розширення міжнародних зв’язків та подальшої співпраці.

КЛК ХНУВС

Схожі новини: