Контраст
Шрифт
Представниці Донецького юридичного інституту беруть участь в конкурсі «Зобрази гендерну рівність!»
НАВС

Представниці ДЮІ - учасниці конкурсу коміксів та ілюстрацій «Зобрази гендерну рівність!», який проводиться за підтримки «ООН-Жінки», Європейського Союзу, Уряду Бельгії, Франції та Мексики.

Конкурс є частиною всесвітньої кампанії Покоління Рівності з нагоди 25-ї річниці підписання знакового документу для досягнення рівної та повноцінної участі жінок та дівчат у всіх сферах життя – Пекінської Платформи Дій. Ця подія розпочне серію діалогів та буде відзначена цього року на Форумі Покоління Рівності у березні у Мехіко та у червні у Парижі!

Всі учасниці заповнили заявки та відправили свої роботи на розгляд конкурсної комісії.

Варто відзначити, що на сьогоднішній день в Донецькому юридичному інституті відбувається активне переосмислення і пошук шляхів інтеграції нового гендерного компонента в освітній процес.

«Наш інститут має амбітну мету: стати платформою для об’єднання амбасадорів та амбасадорок гендерної рівності в єдину спільноту, простором гендерних ініціатив та рушійною силою якісних змін в суспільстві. Саме в стінах інституту формується свідомість молоді нового покоління. Знання безцінні, а формування правильних ціннісних орієнтирів забезпечує їх вірне застосування в житті». — ректор Донецького юридичного інституту МВС України, доктор юридичних наук, професор Сергій Вітвіцький.

 

Схожі новини: