Контраст
Шрифт
Представниця ЛьвДУВС взяла участь у міжнародному круглому столі щодо протидії трудовій експлуатації
НАВС

У столиці Республіки Казахстан Нур-Султан відбувся Міжнародний круглий стіл «Трудова експлуатація в країнах СНД: проблеми попередження, виявлення і розкриття». Захід організувала Академія правоохоронних органів при Генеральній прокуратурі Республіки Казахстан спільно з Офісом програм ОБСЄ у Нур-Султані.

 1

До участі у круглому столі долучилася завідувачка відділення актуалізації навчання та практичної підготовки ЛьвДУВС Олександра Захарова. Представниця вишу розповіла присутнім про особливості протидії торгівлі людьми в Україні.

 2

Під час наукового заходу звучали теми взаємодії правоохоронних органів і неурядових організацій із зазначеної проблематики. Фахівці спілкувалися щодо протидії трудовій експлуатації та зобов'язань ОБСЄ у цій сфері.

 3

Крім цього, експерти описали сучасний стан і тенденції злочинів, пов'язаних з трудовою експлуатацією в Республіці Казахстан.

 4

Поміж тим учасники круглого столу обговорили проблеми доведення фактів трудової експлуатації та особливості надання допомоги жертвам.

Схожі новини: