Контраст
Шрифт
Представниця ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка взяла участь у заході, зорганізованого Університетською клінікою Акерсхус Akershus universitetssykehus HF (м. Осло, Норвегія)
НАВС

Завідувачка відділу психологічного забезпечення ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка Олександра Бурлаченко взяла участь у дводенному тренінгу з превенції суїциду для представників державних та недержавних організацій.

 

 

За словами пані Олександри, тренінг покликаний надати знання та практичні навички з надання первинної соціальної допомоги особам з ризиком скоєння самогубства і самоушкодження, а саме: обізнаність щодо суїциду, вміння розпізнавати попереджувальні ознаки, підтримка в суїцидальній кризі та перенаправлення для отримання професійної допомоги.

 

 

Захід зорганізований Університетською клінікою Акерсхус Akershus universitetssykehus HF (м. Осло, Норвегія) спільно з Національним університетом "Києво-Могилянська академія", Центром психосоціальної реабілітації НаУКМА та Громадською організацією «Асоціація фахівців з розв’язання конфліктів та соціальної і психологічної підтримки «Слова допомагають» за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

 

Схожі новини: