Контраст
Шрифт
Представник КМЄС розповів вихованцям ЛьвДУВС про соціальну ідентичність
НАВС

У Львівському державному університеті внутрішніх справ відбувся вебінар для здобувачів вищої освіти факультетів №1, №2 та №3 під назвою «Соціальна ідентичність. Психологія натовпу. Принципи деескалації». Захід було організовано відділенням актуалізації навчання та практичної підготовки спільно з Консультативною місією Європейського Союзу (КМЄС) у рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства».

1

Запрошеним спікером став Стіг Хайдеманн, працівник Данської поліції й, за сумісництвом, радник-тренер з питань громадського порядку Регіонального представництва КМЄС у Львові. Маючи більше тридцяти років досвіду роботи в поліції, він наголосив на тому, що розуміння теми вебінару є дуже важливим для якісної роботи у цій професії.

2

Відповідно до назви, вебінар було поділено на три тематичні частини. Протягом першого блоку учасники дискутували про різні аспекти функціонування індивіда у соціумі й теорії соціальної ідентичності, під час другого – розглядали приклади того, як діє людина, будучи частиною великої групи людей, як взаємодіє з іншими й як натовп реагує на подразники. Під час третьої частини учасники вебінару отримали практичні поради щодо того, як владнати чи попередити конфлікт. Лунали питання й відповіді.

Схожі новини: