Контраст
Шрифт
Представники ДДУВС взяли участь у тренінгу з кібергігієн
Здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяли участь у тренінгу «Основи кібергігієни». Це спільна ініціатива ОБСЄ та МВС України, спрямована на зміцнення кіберстійкості держави.
НАВС

Курсанти ДДУВС беруть участь у такому тренінгу вже вдруге. Цього разу тренінг відбувся у м. Кам’янець-Подільський. Метою проєкту є посилення навчального потенціалу освітніх закладів системи національних партнерів та надання їх співробітникам знань та навичок з викладання кібергігієни.

 

Завдяки тренінгу, курсантки 3 курсу ДДУВС Олександра Коваленко та Катерина Гунько здобули навички, що безпосередньо допоможуть їм у подальшій практичній діяльності.

 

«Ми вивчали принципи безпеки в мережі Інтернет: як саме можна поставити захист на свої ресурси, чому двохфакторна аутентифікація пароля є значно надійнішою, чому на деякі повідомлення не варто реагувати, аби не множити кількість фейків у мережі, та як зібрати докази, щоб можна було допомогти кіберполіції знайти зловмисників», – поділилася курсантка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Катерина Гунько.

 

По завершенні тренінгу всі учасники отримали відповідні сертифікати.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: