Контраст
Шрифт
Представники ХНУВС – серед переможців чемпіонату Європи з традиційного карате
НАВС

У м. Катовіце (Польща) відбувся чемпіонат Європи з традиційного карате. У змаганнях взяли участь курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ – члени збірної команди України з традиційного карате і тренер – старший викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 Юрій Повх. За результатами змагань спортсмени університету посіли призові місця.

Старший викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 Юрій Повх завоював дві медалі: бронзову – у розділі «Ката зі зброєю» (техніка роботи з холодною зброєю) та бронзову медаль у розділі «Тамесіварі» (розбивання твердих предметів).

Курсантка 4 курсу факультету № 2 Анастасія Пустовіт виборола п’ять медалей: золоту медаль у розділі «Ката – формальні комплекси» у віковій категорії 18–20 років, бронзову медаль у розділі «Ката – формальні комплекси» у віковій категорії 21–25 років,  срібну медаль у розділі «Куміте» (спаринги), бронзову медаль у розділі «Тамесіварі» (розбивання твердих предметів) та  бронзову медаль у розділі «Ката зі зброєю» (техніка роботи з холодною зброєю).

Курсантка 4 курсу факультету № 2 Поліна Іванчук завоювала три медалі: золоту у розділі «Ката – формальні комплекси», бронзові нагороди у розділі «Куміте» (спаринги) та у розділі «Тамесіварі» (розбивання твердих предметів).

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: