Контраст
Шрифт
Представники КМЄС передали нове обладнання для навчального полігону ОДУВС
НАВС

До Одеського державного університету внутрішніх справ завітали голова регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу (EUAM) в Одесі Раймондс Дейчманіс та радник/тренер з питань взаємодії поліції з громадою КМЄС Павло Майхер.



Під час зустрічі з ректором В’ячеславом Аброськіним представники КМЄС передали до університету обладнання вартістю понад 13 тисяч євро для «Зеленої кімнати» – навчального полігону подвійного призначення «Кризова кімната, дружня до дитини» та «Впізнання поза візуальним та аудіоспостереженням».



Очільник вишу подякував Консультативній місії Європейського Союзу  за плідну співпрацю, постійну підтримку та допомогу у придбанні обладнання, яке допоможе максимально ефективно використовувати важливий для практичної підготовки майбутніх офіцерів поліції навчальний полігон.



Урочиста передача обладнання супроводжувалась підписанням відповідного договору між Консультативною місією Європейського союзу з реформування сектору цивільної безпеки України та Одеським державним університетом внутрішніх справ.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: