Контраст
Шрифт
Представники НАВС долучилися до інформаційного заходу НАТО з виховання доброчесності
НАВС

24 листопада в режимі онлайн за сприяння МВС України та Програми НАТО з виховання доброчесності відбувся інформаційний захід – семінар зі вступу до тематики виховання доброчесності для закладів вищої освіти системи МВС.

Від Національної академії внутрішніх справ до участі в заході долучилися науково-педагогічні працівники академії, ад’юнкти й здобувачі вищої освіти навчально-наукових інститутів № 1, 2, 3 і Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ).

 

З вітальними словами на початку семінару виступили Надя Міланова, керівник Програми НАТО в Україні з виховання доброчесності Штаб-квартири НАТО, а також представник Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції МВС України Денис Єгоров.

Продовжив семінар Вінсан Рубер, старший помічник юриста Офісу з юридичних питань Агенції НАТО зі зв’язку та інформації, який прочитав лекцію «Міжнародні нормативно-правові акти, норми та стандарти з антикорупційної діяльності».

На завершення пані Надя ознайомила з підходом НАТО до виховання доброчесності, зокрема його концепцією та еволюцією.

Проведення таких заходів за сприяння МВС України, Офісу зв’язку НАТО в Україні й Програми НАТО з виховання доброчесності вже стало традицією. Адже це нагода поінформувати представників закладів вищої освіти про реалізацію державної політики євроатлантичної інтеграції, підвищити рівень обізнаності щодо діяльності та розвитку Північноатлантичного альянсу й напрямів співпраці Україна – НАТО у сфері доброчесності.

Відділ міжнародного співробітництва НАВС

Схожі новини: