Контраст
Шрифт
Представників ДДУВС визнано кращим донорським колективом Дніпра!
У Всесвітній день донора крові колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ отримав подяку від Biopharma Plasma Dnipro та відзнаку «Найкращий донорський колектив». Докладніше – далі.
НАВС

Нагородження почесних донорів міста відбулося на базі центру. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ на заході представляв помічник ректора Володимир Ковбаса. Також долучилися представники правоохоронних структур та небайдужі містяни.

 

 

 

Цього року Всесвітній день донора у Biopharma Plasma Dnipro проходив під гаслом «Твоя кров може воювати».

 

За соціальну відповідальність, сприяння розвитку донорства компонентів крові в Україні, що допомагає щоденно рятувати життя наших громадян представникам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ було оголошено подяку та вручено відзнаку «Найкращий донорський колектив».

 

 

 

Як зазначили фахівці Biopharma Plasma Dnipro, лише за період військового стану працівники, студенти та курсанти ДДУВС реалізували 5500 донацій! Донорська кров та плазма були використані для реабілітації та лікування військових, цивільних громадян, зокрема дітей, які постраждали від повномасштабного вторгнення рф на територію України.

 

 

 

 

Наразі ДДУВС продовжує підтримувати донорські ініціативи та робити свій внесок у наближення довгоочікуваної перемоги!

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: