Контраст
Шрифт
Презентували переваги навчання на освітньому фестивалі!
Ярмарок професій пройшов тотальний апгрейд: сьогодні у Центральному парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відгримів фестиваль «Dnipro education city». Переваги навчання презентували 15 закладів області. Серед них – Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ.
НАВС

Представники ДДУВС відкрили відразу декілька локацій, на яких абітурієнти мали змогу познайомитися з деканами та викладачами усіх курсантських та студентських факультетів, а також проконсультуватися щодо вступу у 2021 році.

 

 

 

 

Підготували для вступників і безліч цікавих розваг: квест «Обери свою професію у Нацполіції», економічний брейн-ринг, виступ оркестру ДДУВС та творчого колективу «eSTeD».

 

Вступники та їх батьки спробували себе й у різноманітних квестових завданнях: підборі ключів до кайданок, визначенні злочинця за прикметами тощо.

 

 

 

У програмі ДДУВС також була презентація службового автомобіля та майстер-клас із захисту та затримання злочинця за допомогою спецзасобів та прийомів.

 

Не тільки розваги, а ще й призи: переможці конкурсів та квестів отримали у подарунок 10 сертифікатів на відвідування мультимедійного стрілецького тиру, 10 сертифікатів на сеанс релаксу в психотренінговому комплексі, а також 10 наборів іміджевої продукції.

 

Кульмінаційний момент для кожного закладу – презентація університету на головній сцені ярмарки.

 

Представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ презентували іміджеві відеоролики. Далі до усіх гостей фестивалю звернулася проректорка Лариса Наливайко, яка розповіла про головні переваги навчання у провідному юридичному закладі регіону.

 

 

Свої творчі виступи для абітурієнтів підготували духовий оркестр ДДУВС і творчий колектив «eSTeD».

 

 

 

 

 

 

Наприкінці презентації закладу відбулося оголошення результатів міжвузівського конкурсу самодіяльної творчості «Студентська весна-2021». Так, студія творчого руху «eSTeD» настільки вразила суддівську команду, що виборола впевнену перемогу – Гран-прі та грошову винагороду!

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
19.02.2024
Курсанти ДДУВС вибороли «срібло» на чемпіонаті України з ММА
У Дніпрі пройшов чемпіонат України зі змішаних єдиноборств (ММА) серед молоді та дорослих. Захід зібрав майже півтори сотні учасників з 18 областей.
15:44 07.02.2021
Використання поліцейського квесту для підготовки фахівців органів досудового розслідування в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ
Інноваційною та невід`ємною на сьогодні частиною освітнього процесу в ДДУВС є використання інформаційно-технічної платформи навчань «Лінія-102». Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ першим серед закладів вищої освіти системи МВС з...