Контраст
Шрифт
Присяга курсантів-першокурсників Одеського державного університету внутрішніх справ (ВІДЕО)
НАВС

13 жовтня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулася урочиста церемонія складання Присяги працівника поліції курсантами першого курсу.

 

 

Після виконання Державного Гімну України присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять військових, правоохоронців і добровольців, які загинули, захищаючи свободу, територіальну цілісність та незалежність нашої держави.

І ось настала хвилююча мить, коли курсанти промовляють слова Присяги на вірність українському народові: «Я, усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки».

 

 

З привітальним словом до першокурсників звернувся ректор університету В’ячеслав Аброськін: «Спільна мета усіх поліцейських – забезпечити правопорядок та спокій в державі, служити суспільству та захистити кожного громадянина. Впевнений, що Ви, шановні першокурсники, будете сумлінно виконувати свої службові обов’язки, охороняти права та свободи людини в ім’я збереження миру та спокою в Україні».

 

 

Складання Присяги є важливим етапом в житті молодих поліцейських. І саме ці насичені емоціями та хвилюванням хвилини залишаться в їх пам’яті на все життя, та все ж для майбутніх захисників Закону складання Присяги – це тільки початок шляху, попереду їх чекає сумлінне та старанне навчання, набуття і удосконалення професійних навичок поліцейського.

Далі кожному курсанту було вручено спеціальний жетон поліцейського.

На завершення святкового дійства, карбуючи крок, щасливі першокурсники пройшли перед керівним складом урочистим маршем.

 

ВЗГ ОДУВС

 

 

 

                   

Схожі новини: