Контраст
Шрифт
Проблемні питання в роботі з депутатськими й адвокатськими запитами обговорили на бінарному занятті
НАВС

1 березня до інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації Національної академії внутрішніх справ на запрошення професора кафедри кримінального процесу полковника поліції Вікторії Зарубей та доцента кафедри поліцейського права майора поліції Вадима Білика завітав помічник-консультант народного депутата України, доктор філософії в галузі права Петро Мозолевський.

Тема заняття – «Організаційно-правові засади та проблемні питання в роботі зі зверненнями громадян, запитами на інформацію, депутатськими та адвокатськими запитами» – безпосередньо стосувалася діяльності Петра Мозолевського. Під час обговорення проблемних питань з практичними працівниками гість розповів про порядок підготовки депутатських звернень, особливості їх виконання, а також проаналізував низку рішень Конституційного Суду України щодо повноважень депутата під час звернень до органів і посадових осіб, що здійснюють функції дізнання та досудового слідства.

Вікторія Зарубей висвітлила актуальні проблеми, які виникають під час надходження адвокатських запитів, що викликало неабиякий інтерес у керівників слідчих підрозділів. Заняття відбулося у формі дискусії.

Наприкінці заходу слухачі отримали відповіді на поставлені запитання. Бінарні заняття, безперечно, сприяють впровадженню набутих знань у практичну діяльність, а також підвищенню фахового рівня.

Кафедра кримінального процесу, кафедра поліцейського права, ІПККПК НАВС

Схожі новини: