Контраст
Шрифт
Продовження дії програми подвійного диплому ОДУВС з Університетом прикладних наук, технологій, бізнесу і дизайну (Вісмар, Німеччина)
НАВС

Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін та ректор Університету прикладних наук, технологій, бізнесу і дизайну (Вісмар, Німеччина) Бодо Віганд-Хофмайстер офіційно продовжили дію Угоди про взаємопов’язані міжнародні освітні магістерські програми подвійного диплому. Через існуючі карантинні обмеження зустріч керівників та підписання угоди відбувались в режимі онлайн з подальшим обміном примірниками документу.


Співпраця між університетами передбачає отримання двох дипломів – диплому ОДУВС і диплому Університету Вісмара освітнього ступеня «Магістр» за напрямом підготовки «Право».



На даний час в рамках існуючої угоди навчання в Університеті Вісмара проходить слухачка магістратури факультету № 2 Навчально-наукового інституту права та кібербезпеки Одеського державного університету внутрішніх справ Анастасія Вальгма, але, на жаль через пандемію COVID-19, навчальний процес здійснюється дистанційно.

 


Ректор університету В’ячеслав Аброськін відмітив важливість участі здобувачів вищої освіти у подібних міжнародних освітніх програмах, адже це дозволяє не лише здобути якісну освіту у європейському виші, а й дає можливість студентам розробляти та реалізовувати цікаві проєкти, застосовуючи отримані знання на практиці.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: