Контраст
Шрифт
Професор ДДУВС – серед спікерів Форуму місцевого розвитку
Днями у Дніпрі відбувся Форум місцевого розвитку Дніпропетровської області за напрямком «Громадська безпека і соціальна згуртованість». Одним із спікерів заходу став професор кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУВС Роман Миронюк.
НАВС

До форуму приєдналося близько 150 учасників, серед яких – представники органів влади та місцевого самоврядування, безпекових структур, малого та середнього бізнесу, ветеранської спільноти, активної молоді та міжнародних організацій. Подію організовано Дніпропетровською обласною військовою адміністрацією спільно з Програмою розвитку ООН в Україні.

Роман Миронюк презентував Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ з огляду на ті завдання, які виконують співробітники та курсанти з метою забезпечення безпекового середовища в регіоні під час воєнного стану. У своїй доповіді професор розкрив ключові напрямки діяльності навчального закладу. Зокрема – посилену військову підготовку курсантів, яка охоплює набуття навичок управління БПЛА, знання видів зброї та боєприпасів, а також їх розмінування, надання домедичної допомоги та психологічної підтримки постраждалим від військових дій тощо.

У межах заходу Роман Миронюк представив власну презентацію на тему «Актуальні форми взаємодії поліції, громадськості та органів місцевої влади в умовах воєнного стану». У ній акцентував увагу на ключових трансформаціях форм діяльності поліції під час воєнного стану та закликав громадськість сприяти поліцейським під час виконання ними службових обов’язків.

Форум місцевого розвитку став майданчиком для діалогу між представниками центральної влади та місцевого самоврядування, експертами у сфері громадської безпеки, відновлення та розвитку територій, представниками бізнесу і громадських організацій. Учасники обмінялися досвідом, ознайомилися з найкращими практиками та узгодили подальші кроки для співпраці.

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: