Контраст
Шрифт
Програма подвійного диплому Одеського державного університету внутрішніх справ
НАВС


За ініціативи проректора Одеського державного університету внутрішніх справ Павла Берназа відбулася зустріч зі студенткою магістратури Анастасією Вальгма, яку було відібрано для участі в програмі подвійного дипломування в рамках Угоди про взаємопов’язані міжнародні освітні магістерські програми подвійного диплому між Одеським державним університетом внутрішніх справ і Університетом прикладних наук, технологій, бізнесу і дизайну (Вісмар, Німеччина).



У зустрічі взяли участь т.в.о. директора навчально-наукового інституту права та кібербезпеки Володимир Дрішлюк, декан факультету № 1 інституту Юлія Громенко, начальник відділу міжнародного співробітництва Алла Бочевар, голова студентського самоврядування Вікторія Томашевська та студентка першого курсу магістратури Анастасія Костанді.

Так, відповідно до умов договору, Анастасія перші два семестри навчалася в ОДУВС, протягом третього семестру — в Німеччині в Університеті прикладних наук, технологій, бізнесу. Проте через карантинні обмеження Анастасія була вимушена проходити навчання дистанційно. Впродовж четвертого семестру Анастасія буде завершувати навчання відповідно до загального навчального плану ОДУВС і Університету Вісмара з використанням дистанційних технологій.

У ході зустрічі Анастасія детально розкрила специфіку навчання та екзаменування в іноземному виші. Так, під час складання іспиту, окрім викладача питання студенту можуть ставити одногрупники. Всі матеріали навчальних дисциплін розташовані на єдиній освітній платформі. Активність студента та креативний підхід у створенні наочних матеріалів та презентацій доповідей впливає на загальну оцінку з навчальної дисципліни.



По завершенню навчання, за умови успішного виконання узгодженого навчального плану і на підставі обопільного визнання результатів навчання студентка отримає освітню ступінь магістра права ОДУВС за освітньо-професійною програмою «Правове забезпечення економічної діяльності» та ступінь магістра права Magistra / Magister Legum (LL.M.) університету Вісмар за програмою «Німецьке та міжнародне економічне право».

Здобувачка вищої освіти впевнена, що отримані дипломи створять для неї значні конкурентні переваги не тільки в Україні, а й в країнах Європейського Союзу.

Бажаємо Вальгма Анастасії завершити навчання та успішно захистити кваліфікаційну магістерську роботу!

ВЗГ ОДУВС

 

Схожі новини: