Контраст
Шрифт
Програма подвійного диплому в дії: слухачка магістратури ОДУВС вступила до Університету прикладних наук: технології, бізнесу та дизайну в м. Вісмар (Німеччина)
НАВС

Слухачка магістратури факультету № 2 Навчально-наукового інституту права та кібербезпеки Анастасія Вальгма вступила до Університету прикладних наук: технології, бізнесу та дизайну (м. Вісмар, Німеччина) в рамках угоди про взаємопов’язані міжнародні освітні магістерські програми подвійного диплому.

 

 

Студентка матиме можливість отримати два дипломи: диплом Одеського державного університету внутрішніх справ та диплом Університету прикладних наук: технології, бізнесу та дизайну (м. Вісмар) освітнього ступеня «Магістр» за напрямом підготовки «Право».
По закінченню навчання, учасник програми може пройти практику протягом мінімум 8 тижнів у Німеччині в компанії за їхнім вибором, а Університет Вісмара, у свою чергу, сприяє студентам у пошуку місця для практики. Отримання подвійного диплому робить наших студентів затребуваними спеціалістами у всьому світі.

 

«На жаль, через пандемію COVID-19, навчальний процес здійснюється дистанційно, але участь у подібних міжнародних освітніх програмах та отримання безцінних знань та набуття професійних навичок в будь-якому випадку дозволить здобути якісну освіту у європейському виші та надасть можливість працевлаштування як в Україні, так і в будь-якій країні Євросоюзу» — зазначила начальник відділу міжнародного співробітництва Алла Бочевар.
Бажаємо Анастасії натхнення та успіхів у навчанні в європейському виші!


ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: