Контраст
Шрифт
Програма подвійного дипломування в дії: випускниця університету отримала диплом ОДУВС та диплом Університету Вісмара освітнього ступеня магістр
НАВС

Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук, професор Сергій Кузніченко привітав старшого інспектора відділу міжнародного співробітництва Анастасію Вальгма із успішним закінченням Університету прикладних наук, технологій, бізнесу і дизайну (Вісмар, Німеччина).

 

Це результат ефективної реалізації Угоди про взаємопов’язані міжнародні освітні магістерські програми подвійного дипломування між Одеським державним університетом внутрішніх справ та Університетом прикладних наук, технологій, бізнесу і дизайну.

 

Відповідно до умов договору, пані Анастасія перші два семестри навчалася в ОДУВС, протягом третього семестру — в Німеччині в Університеті прикладних наук, технологій, бізнесу і дизайну. Проте через карантинні обмеження Анастасія була вимушена проходити навчання дистанційно. Впродовж четвертого семестру вона завершила навчання відповідно до загального навчального плану ОДУВС і Університету Вісмара з використанням дистанційних технологій.

 

Серед навчальних дисциплін Університету Вісмара здобувач освіти вивчала: Міжнародне публічне право, Право Європейського Союзу, Речове право, Основи договірного права, Основи комерційного права, Німецьку мову, Європейське та німецьке комерційне право, Основні принципи Німецького та європейського адміністративного права та адміністративного судочинства, Міжнародні бізнес-транзакції та ін.

 

Після успішного виконання узгодженого навчального плану і на підставі обопільного визнання результатів навчання випускниця отримала освітню ступінь магістра права ОДУВС за освітньо-професійною програмою «Правове забезпечення економічної діяльності» та ступінь магістра права Magistra / Magister Legum (LL.M.) Університету Вісмара за програмою «Німецьке та міжнародне економічне право».

 

Вітаємо і зичимо Анастасії Вальгма подальших успіхів, зросту та досягнення нових висот!

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: