Контраст
Шрифт
ПРОРЕКТОР ДЮІ ДЕНИС НЕСТЕРОВ ТА ПРОФЕСОРКА ДЮІ ЛЮДМИЛА НІКОЛЕНКО ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ЕФІРІ «ГРОМАДСЬКОГО РАДІО»
НАВС

Проректор ДЮІ МВС України, капітан поліції Денис Нестеров та завідувачка кафедри юридичних дисциплін, доктор юридичних наук, професорка Людмила Ніколенко спілкувалися з представниками Громадського радіо в прямому ефірі про історію Донецького юридичного інституту, навчання студентів в час пандемії, вступників, зокрема вступників з окупованих територій, говорили та про подальший розвиток навчального закладу.

Денис Нестеров акцентував увагу на унікальному досвіді ДЮІ, як вишу-переселенці, розповів про процес становлення інституту в Кривому Розі та відродження інституту на Донеччині, в місті Маріуполі.

Людмила Ніколенко розповіла про особливості навчального процесу в умовах пандемії. Було підкреслено, що за результатами вступної кампанії спостерігається стабільний інтерес з боку абітурієнтів до інституту, в тому числі щодо абітурієнтів з окупованих територій, які вступають через освітні центри «Донбас-Україна», «Крим-Україна». Послугами Освітніх центрів «Донбас-Україна» та «Крим –Україна» у 2020 році скористалися 31 особа. У порівнянні з минулим роком студентами та курсантами ДЮІ МВС України за результатами роботи освітнього центру «Донбас-Україна» стали 34 особи (18 курсантів та 16 студентів).

Представники ДЮІ розповіли про амбітні плані щодо отримання статусу університету, відкриття нових спеціальностей та розширення переліку освітніх послуг.

Схожі новини: